*  NEDERLANDS     ENGLISH     *  DEUTSCH       FRANCAIS     ITALIANO             SPANISH   

© 2015 Olyslager translations B.V.

  OLYSLAGER translations B.V.  I  Utrechtseweg 223, NL-3818 EE  Amersfoort   I  Tel +31 (0) 33 4631049 info@olyslagertranslations.nl   I  BTW: NL8169.54.549.B01  I  KvK: 32117828

 

OLYSLAGER translations heeft zich gespecialiseerd in vertalingen

en documentatie-oplossingen voor de automobielbranche.

U kunt bij ons terecht voor al uw wensen op documentatie-

gebied. Voorbeelden hiervan zijn werkplaats- en service-

informatie, handleidingen maar ook reclame en persmateriaal.

Het uitgangspunt kan daarbij variëren van een document dat

vertaald dient te worden tot de situatie waarbij er nog geen

bronmateriaal is. Er zijn zoveel vertaalbureaus, waarom Olyslager?

 

Olyslager Organisation werd opgericht in 1948 en geldt als een van de oudste en ervaren spelers in haar vakgebied. Tot onze klantengroep behoren naast fabrikanten en importeurs van auto’s, trucks en motoren ook toeleveranciers en dienstverleners aan de auto-industrie zoals reclamebureaus, onderdelendistributie en componentleveranciers. Onze vakmensen hebben door jarenlange ervaring en/of een technische opleiding op MBO/HBO niveau kennis opgedaan van de vaak complexe autotechniek. Tegen de trend in beschikken wij over een relatief grote groep eigen vertalers. Voor vertalingen naar vreemde talen werken we samen met partners waarmee we reeds jarenlang samenwerken en die net als wij gespecialiseerd zijn in de automobielbranche.

 

Documentatie is het visitekaartje bij uw product! We besteden dan ook veel tijd aan scholing en training om onze medewerkers op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen binnen de automobielbranche. Specialisatie en vakkennis is volgens ons noodzakelijk om een juiste technische inhoud te kunnen waarborgen. Dit staat bij ons dan ook voorop.